Jahorini priznanje „Zvijezda turizma“

 Jahorini priznanje „Zvijezda turizma“

Jahorini priznanje „Zvijezda turizma“

Olimpijski centar Jahorina ponosni je dobitnik priznanja „Zvijezda turizma“ 2019. godine. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru je uručeno na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unaprjeđenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom ljetnom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posjetilaca.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao: „Velika nam je čast i zadovoljstvo biti vlasnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unaprjeđenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine smo realizovali veoma uspješnu i zimsku i ljetnu sezonu a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje cijeni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.“

Iako se kalendarski bliži kraju ljeto na Jahorini još uvijek traje a ovaj vikend, 18-20. septembar, će obilježiti interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posjetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u ljetnim sadržajima koji će biti dostupni sa 30% popusta.

Najavljena je i pretprodaja ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mjesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15% i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savjet svima je da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.

Podijeli objavu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
bs_BABA

Rezervacija

SMJEŠTAJA

Da zakažete Vaš termin, pozovite nas na broj +387 62 331 206 ili popunite formu ispod sa Vašim informacijama i zahtjevima.