Jahorini priznanje „Zvijezda turizma“

Olimpijski centar Jahorina ponosni je dobitnik priznanja „Zvijezda turizma“ 2019. godine. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru je uručeno na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unaprjeđenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom ljetnom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posjetilaca.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao: „Velika nam je čast i zadovoljstvo biti vlasnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unaprjeđenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine smo realizovali veoma uspješnu i zimsku i ljetnu sezonu a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje cijeni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.“

Iako se kalendarski bliži kraju ljeto na Jahorini još uvijek traje a ovaj vikend, 18-20. septembar, će obilježiti interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posjetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u ljetnim sadržajima koji će biti dostupni sa 30% popusta.

Najavljena je i pretprodaja ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mjesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15% i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savjet svima je da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
bs_BABA

Rezervacija

SMJEŠTAJA

Da zakažete Vaš termin, pozovite nas na broj +387 62 331 206 ili popunite formu ispod sa Vašim informacijama i zahtjevima.