Laboratorija od danas i na Jahorini

Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu zimu i dožive najljepše zimske radosti na našoj planini imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki i PCR test) na Covid-19. Mi u Olimpijski centar Jahorina pored Covid proceduru koje smo donjeli za cijelo skijalište uspostavili smo  saradnju sa laboratorijom „Centralmed“ sa Pala. Ljubazno medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti testiranje 24 časa prije povratka u matičnu zemlju, a test će važiti 48h od dana izdavanja rezultata. Cilj nam je da vi, naši budući posjetioci sigurno i zdravo stignete do svoje zemlje, a uz što manje troškove. Vođeni time dogovorili smo i obezbjedili vam popust od 5% za usluge testiranja. Labotaroriju „Centralmed“ za dogovor oko testiranja možete samostalno kontaktirati na telefon +387 65 024 402, a na raspolaganju pored vašeg smještajnog objekta stojimo i mi, OC Jahorina, koje možete dobiti na kontakt telefon +387 57 270 003.

Dragi naši ljubitelji planine pored Covid procedure, usluge testiranja podsjećamo i pozivamo da svi zajedno činimo i sledeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #mislipozitivno #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i smanjenju posljedica koju virus sa sobom donosi.

Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobjednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspješne životne pobjede i nastaviti zajedno da stvaramo najljepše olimpijske uspomene.

Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijsku dobrodošlicu želimo ali vam i pozdrave, do skorog susreta, šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo.

Jahorina Cares!

Podijeli objavu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
bs_BABA

Rezervacija

SMJEŠTAJA

Da zakažete Vaš termin, pozovite nas na broj +387 62 331 206 ili popunite formu ispod sa Vašim informacijama i zahtjevima.