Nova laboratorija od danas na Jahorini

Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu zimu i dožive najljepše zimske radosti na našoj planini imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki, antigen AG i PCR test) na Covid-19. Mi u Olimpijskom centru Jahorina pored Covid procedure koju smo donijeli za cijelo skijalište uspostavili smo saradnju sa laboratorijom „HBL Lab“ iz Sarajeva. Ljubazno medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti, svaki dan, testiranje od 09 do 13 časova. Test će biti gotov isti dan a važiće 48h od dana izdavanja rezultata. Cilj nam je da vi, naši budući posjetioci sigurno i zdravo stignete do svoje matične zemlje a pogodnost koju vam laborotorije pruža je i izdavanje nalaza na jeziku koji vi naši dragi ljubitelji Jahorine želite. Laboratoriju „HBL Lab“ iz Sarajeva za dogovor oko testiranja možete samostalno kontaktirati na besplatan broj 080 020 248, na telefon broj +387 61 333 333, a na raspolaganju pored vašeg smještajnog objekta stojimo i mi, OC Jahorina, koje možete dobiti na kontakt telefon +387 57 270 003.

Dragi naši ljubitelji planine pored Covid procedure, usluge testiranja podsjećamo i pozivamo da svi zajedno činimo i sledeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #mislipozitivno #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i smanjenju posljedica koju virus sa sobom donosi.

Za više detalja o Laboratoriji i ostalim uslugama posjetite www.hbl.ba

Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobjednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspješne životne pobjede i nastaviti zajedno da stvaramo najljepše olimpijske uspomene.

Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijsku dobrodošlicu želimo ali vam i pozdrave, do skorog susreta, šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo.

Jahorina Cares!

Podijeli objavu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
bs_BABA

Rezervacija

SMJEŠTAJA

Da zakažete Vaš termin, pozovite nas na broj +387 62 331 206 ili popunite formu ispod sa Vašim informacijama i zahtjevima.