3+

Godina

450+

gostiju

200+

pozitivnih ocjena

Dobrodošli

O NAMA

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini napravili smo i opremili NEST apartmane ili prevedeno na naše jezike svili smo gnijezda na planini. NEST apartmane smo opremili vođeni iskustvom koje smo stekli putujući godinama širom svijeta, posebno vodeći računa o detaljima i sitnicama koje su nama nedostajale tokom putovanja. Apartmani NEST nalaze se u objektu MONT, izgrađenom 2017. godine na 200 metara od ski staze Poljice (7A) i nalaze se na 1620 metara nadmorske visine. Apartmani NEST u svojih 45 kvadratnih metara sadrže dnevnu sobu, potpuno opremljenu kuhinju, dječiju sobu, spavaću sobu, kupatilo sa WC-om i odvojenu skijašnicu. Svaki od naših apartmana može primiti do 6 odraslih osoba. Apartmani nemaju kosina, a sve smo uradili da imate osjećaj kao da se nalazite kod kuće.

Neposredno uz apartmane nalazi se javni parking sa dnevnom naplatom u zimskoj sezoni. Našim gostima je omogućena usluga iznajmljivanja skijaške opreme, jet-skija, kao i škola skijanja. Apartmani imaju wi-fi internet, bogat izbor digitalnih TV kanala, a za ljubitelje filmova obezbijedili smo i po jedan SMART TV i otključanu Netflix platformu, dok se ljubitelji knjiga mogu poslužiti knjigama iz naše mini biblioteke koja se nalazi u svakom od apartmana. Ukoliko posle skijanja više volite društvene igre, naći će se ponešto. Podno grijanje pruža Vam izvrstan komfor a poseban akcenat stavljamo na čistoću. Vaše je samo da dođete i uživate!

Zimska čarolija

SKIJANJE & SNJEŽNO GNJEZDO

SU VAM NA RASPOLAGANJU

SU VAM NA RASPOLAGANJU

Upućeni znaju da je zima najbolje vrijeme da provedete odmor sa porodicom i prijateljima na Snježnoj planini. Jahorina nudi:
  • neograničeno skijanje – najmoderniji sistem vještačkog osnježavanja i noćno skijanje
  • sjajne uslove na stazama – 2020. godine staze su potpuno utegnute i očišćene od kamenja i
  • mnoštvo porodičnih aktivnosti – ski vrtić, Olimp bar i vještačko jezero na vrhu planine, bogata gastronomska ponuda.

NEST apartmani su najbolje čuvana tajna Jahorine. Ali požurite, sa ovako dobrim ponudama neće dugo ostati tajna!

Apartmani

Snježna tajna

NEST apartmani

Previous
Next
3/5

Jahorina

do 6 osoba

45 m2

Internet

Netflix

Parking

200m od staze

Previous
Next
3/5

Jahorina

do 6 osoba

45 m2

Internet

Netflix

Parking

200m od staze

Previous
Next
3/5

Jahorina

do 6 osoba

45 m2

Internet

Netflix

Parking

200m od staze

RECENZIJE

Gosti i posjetioci

VAŠA MIŠLJENJA